Netto forebygger kostbar nedetid med serviceavtale for 518 butikker

Alux har i en årrekke levert tyverisikringsløsninger til Netto-butikker over hele Danmark, blant annet låsing av inngangspartier med rullegitter, låsing av sigaretter og alkohol med sikkerhetsskap, avsperring av bakrom med våre patenterte faste gitter og mye mer.

For å hjelpe Netto med å forlenge levetiden på sikkerhetsproduktene sine og forhindre nedetid og dyre utrykninger, har vi lenge vært i dialog med Netto om en forebyggende serviceavtale for alle Alux-produktene deres.

I denne serviceavtalen samarbeider vi om å gjennomgå behovene til de ulike butikkene og planlegge oppgaver slik at vi kan planlegge reparasjoner og utskiftninger før det oppstår nødsituasjoner.


En serviceavtale for sikkerhetsgitter - men også for solskjermingsløsninger og brannsikring - kan være en god idé for de fleste. Spesielt for butikker og bedrifter som er avhengige av å holde åpent hver dag, er det viktig at rulleskodder fungerer og at markiser kan kjøres inn og ut. Og hvis du har brannsikring i form av brannpersienner eller branngardiner, er service et lovpålagt krav. Med mange års erfaring er Alux eksperter på dette.

La oss sammen finne den riktige serviceavtalen for dine Alux-produkter - fyll ut skjemaet til høyre eller ring 70 26 21 40.

Mer om serviceavtaler hos Alux

Tidligere
Tidligere

Sertifikatet for våre RC-sertifiserte sikkerhetsløsninger er nå utstedt.

Neste
Neste

6 000 mm jalusi godkjent i RC4