Alux kjøper MidtSun

I april overtok Alux A/S Skive-selskapet MidtSun A/S, som dessverre måtte gå konkurs tidligere i år.

MidtSuns eier Ole Iversen tok kontakt med Alux' eier Bill Jensen, og de to innså raskt at det lå gode muligheter i å jobbe under samme tak med samme mål om å styrke prosjektsalget innen solskjerming.

Ole Iversen er nå blitt salgssjef i prosjektavdelingen hos Alux i Silkeborg, og en annen MidtSun-medarbeider er blitt ansatt i monteringsavdelingen og får ansvaret for de større solskjermingsprosjektene.

I løpet av det siste tiåret har MidtSun vokst frem som en sterk leverandør av store solskjermingsprosjekter i Danmark. Og med Alux' 30 års erfaring med levering og montering av solskjerming til både bedrifts- og privatkunder i hele Danmark og eksport til nabolandene, ser både Ole Iversen og Bill Jensen gode muligheter for vekst i solprosjekter.

For kundene betyr oppkjøpet at Alux nå tilbyr et betydelig større produktsortiment som dekker alt fra markiser til solskjerming og persienner, rullegitter, jalousiskap, saksegitter, faste gitter, brannskodder og branngardiner - for både små og store bestillinger. Kvalitet, pris og service vil være den samme som alltid.

Tidligere
Tidligere

Alux feirer 25-årsjubileum

Neste
Neste

Alux på en omvisning på Det nye universitetssykehuset